Thread: strange problem

  1. #1
    Junior Member

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    7

    Default strange problem

    When I connect modem through splitter link vanishes. changed 2 splitters but no link while phone works with these splitters.
    bought new splitter still same problem.

    changed wires, tried all combinations but no success.
    checked modem speed at speedtest, speed came 1 mbps.
    even when i use directly sometimes there are problems (though not that frequent) sites don't load unless tried for sometimes. something like dns problems.
    for using net phone remains dead.
    if splitters are faulty then how come phone be working?

  2. #2
    Bronze Member
    samit's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    151

    Default

    do any thing with phone line only after splitting ADSL link

  3. #3
    Junior Member

    Join Date
    May 2010
    Posts
    4

    Default

    You must be connecting wires to wrong ports. Check if phone goes to phone....adsl to modem and line to the mainline connection.

  4. #4
    Junior Member

    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    1

    Default

    Check your modem....my previous modem also died like this...i think there's no problem in the splitter...may be its time to buy a new modem...

Similar Threads

  1. A strange problem
    By Avishek in forum BSNL broadband
    Replies: 3
    Last Post: 15th November 2010, 10:11 PM
  2. strange problem
    By shebal in forum BSNL broadband
    Replies: 5
    Last Post: 25th June 2009, 07:13 PM
  3. Strange problem. Please help.
    By meetdilip in forum BSNL broadband
    Replies: 31
    Last Post: 20th June 2009, 08:53 PM
  4. strange problem
    By shebal in forum BSNL broadband
    Replies: 4
    Last Post: 25th May 2009, 02:52 PM
  5. strange problem
    By babloos in forum BSNL broadband
    Replies: 4
    Last Post: 24th May 2009, 06:56 PM

Posting Permissions

Log in

Log in