Results 1 to 8 of 8

Web pages don't load properly (I have to hit "refresh" over & over again)

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3

    Default Web pages don't load properly (I have to hit "refresh" over & over again)

    Webpages do not load on 1st try, i get a "Address Not Found" error msg.
    BUT when i REFRESH the page (4-5 times) it loads up !!...
    I ran the ADSL diagnostic test on my router and i recd an error while "pinging primary DNS" (pic attached)
    Also i ran a ping test from command prompt and i recd time outs when pinging sites like yahoo.com etc

    Is anyone else experiencing these problems??
    Does anyone know how to solve this??

  2. #2
    Amor vincit omnia
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    3,141

    Default

    Quote Originally Posted by ioukaki View Post
    Webpages do not load on 1st try, i get a "Address Not Found" error msg.
    BUT when i REFRESH the page (4-5 times) it loads up !!...
    I ran the ADSL diagnostic test on my router and i recd an error while "pinging primary DNS" (pic attached)
    Also i ran a ping test from command prompt and i recd time outs when pinging sites like yahoo.com etc

    Is anyone else experiencing these problems??
    Does anyone know how to solve this??
    Alter the primary and secondary DNS IPs to 208.67.222.222 and 208.67.220.220. The alteration is to be done depending upon the mode by which u connect, either bridged mode or router mode.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3

    Default

    Quote Originally Posted by cool_techie_tvm View Post
    Alter the primary and secondary DNS IPs to 208.67.222.222 and 208.67.220.220. The alteration is to be done depending upon the mode by which u connect, either bridged mode or router mode.
    dude thx !!!
    can u tell me how to do it cuz i reli dont know anything abt routers etc...

  4. #4
    Guardian Angel just4kix's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11,632

    Default

    Please read the Announcement

    For all your queries, please read the many guides posted in the Broadband How to section.

    Read this guide: How to set TCP/IP settings
    Last edited by just4kix; 27th January 2009 at 08:20 PM. Reason: Automerged Doublepost
    *** Never argue with an idiot. ***

    All my useful articles and Guides | My DVDs | My Blu-Rays | My Blogs
    -------------------------------------------------------------------------------------------

  5. #5
    Amor vincit omnia
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    3,141

    Default

    Quote Originally Posted by ioukaki View Post
    dude thx !!!
    can u tell me how to do it cuz i reli dont know anything abt routers etc...
    How do u connect to the internet? Do u double-click some icon to get connected or do u switch on the router and u get automatically connected?

  6. #6
    Silver Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    380

    Default

    @ ioukaki - Go to Network Connections from Start Menu..
    Choose your connection...
    Right click & choose Properties
    Then select Internet Protocol from the 1st tab
    You'll find all options there

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3

    Default

    thx all problem solved =)
    changed the DNS like cool_techie_tvm had suggested..

  8. #8
    mtnlpacked
    Guest

    Default

    Switch to open dns and u don't have to worry again

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 24th March 2015, 12:51 AM
  2. "unable to load scanapi.dll"
    By prasanta08 in forum Laptop
    Replies: 4
    Last Post: 7th August 2009, 11:41 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 5th April 2009, 12:46 PM
  4. What "REFRESH" do????
    By gothic_coder in forum Windows
    Replies: 7
    Last Post: 13th February 2009, 10:10 AM