Results 1 to 7 of 7

Local access only

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    8

    Default Local access only

    my MTNL broad band is showing local access only for past few days,
    I tried to call MTNL customer care but,they couldnt solve the problem.

    MY modem is HG520 and local access is being shown for both LAN & WI fi connectivity.
    I tried to access modem through 192.168.1.1 and run the diagnostics the first two test pass in there but the rest like OAM test ping fail.

    few days ago it was woprking well but i had to disconnect all the wires for some maintainance purpose and when i reconnected them it didnt work at all..
    through from then i have checked each and every connection lot of times its still not working,,,
    pls help

    can anyone help out plss
    Last edited by ehtisham; 9th November 2010 at 11:25 AM. Reason: Automerged Doublepost

  2. #2
    LEARNER
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    15,263

    Default

    MY modem is HG520...... i had to disconnect all the wires
    Check your connections:
    Presume you have not made changes in settings of modem/router c
    MTNL Phone JN ===>>>RJ11==INPUT LINE of ADSL splitter.
    ADSL splitter ===PHONE PORT==RJ11 all phones.
    ADSL splitter====Modem ===>>>RJ11 to Modem
    Modem===>>RJ45===>> to Computer LAN port.
    confirm.
    for ref : confirm page similar.
    http://flickcabin.com/public/view/full/26994
    Last edited by essbebe; 10th November 2010 at 08:09 AM.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    8

    Default

    >> Testing Ethernet LAN connection ... PASS
    >> Testing ADSL Synchronization . PASS
    > Testing ATM OAM segment ping ... FAIL
    >> Testing ATM OAM end to end ping ...FAIL
    >> Ping Primary Domain Name Server . FAIL
    >> Ping yahoo ... FAIL

  4. #4
    LEARNER
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    15,263

    Default

    Post as annexure connection status.
    VPI/VCI for BSNL 0 and 35.
    Procedure:
    In post here select "go Advanced'
    scroll down
    "Manage attachments "
    Upload saved screen shot ( jpg preferred )
    or
    Upload at tinypic.com
    give link mit http://www ( no dots and xxx and spaces )

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    8

    Default

    screenshots are attached....
    checked all connections,.,,
    re connected alll wires.s.
    still nothing..

  6. #6
    LEARNER
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    15,263

    Default

    TRY
    bridge Interface : activated.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    19

    Default

    Quote Originally Posted by ehtisham View Post
    my MTNL broad band is showing local access only for past few days,
    I tried to call MTNL customer care but,they couldnt solve the problem.

    MY modem is HG520 and local access is being shown for both LAN & WI fi connectivity.
    I tried to access modem through 192.168.1.1 and run the diagnostics the first two test pass in there but the rest like OAM test ping fail.

    few days ago it was woprking well but i had to disconnect all the wires for some maintainance purpose and when i reconnected them it didnt work at all..
    through from then i have checked each and every connection lot of times its still not working,,,
    pls help

    can anyone help out plss
    you may contact directly that service providing center

Similar Threads

  1. Setting up a Local ISP
    By ninad_laud in forum Broadband How to
    Replies: 1
    Last Post: 19th December 2012, 10:30 AM
  2. is local snr margin below 6 is bad?
    By mickyald in forum BSNL broadband
    Replies: 2
    Last Post: 12th November 2009, 08:01 PM
  3. Local & Remote SNR?
    By Swifty in forum BSNL broadband
    Replies: 3
    Last Post: 8th August 2009, 07:10 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 4th March 2009, 03:32 PM